Uğur Okulları Şampiyonluğa Koşuyor

TAKİP ET

Okul Sporları Türkiye Şampiyonası yarı final maçında Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'ni 1-0 mağlup eden Samsun Uğur Okulları finale yükseldi. Samsun temsilcisi İstanbul Merter Final Anadolu Lisesi ile oynayacağı finali kazanırsa Fas'taki Dünya Şampiyonası'na gidecek

Okul Sporları Genç Erkekler Türkiye Futbol Şampiyonası Samsun'da devam ediyor. Şampiyonada ilimizi temsil eden Samsun Uğur Okulları, adeta başarı destanı yazıyor. Türkiye Şampiyonası finallerine namağlup olarak giden ve Samsun'da oynadığı 3 grup maçını da kazanan Uğur Okulları, yarı finalde Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'yle karşılaştı. 


FİNAL İSTANBUL EKİBİYLE
Büyük çekişmeye sahne olan maçta Samsun Uğur Okulları, rakibini Gazi'nin golüyle 1-0 mağlup etti ve adını finale yazdırdı. Cuma günü (yarın) saat 11.30'da Canik Millet Bahçesi suni çim sahada İstanbul Merter Final Anadolu Lisesi'yle karşılaşacak olan Samsun Uğur Okulları, rakibini mağlup ettiği takdirde Fas'ta düzenlenecek ISEF Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek.