Uğur Okulları'ndan Ayakta Alkışlanan 30 Ağustos Kutlaması

TAKİP ET

Uğur Okulları Samsun İlkadım Kampüsü, Yeşilyurt AVM'de her bölümü ayakta alkışlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına imza attı 

COŞKULU KUTLAMA
Uğur Okulları Samsun İlkadım Kampüsü
, 30 Ağustos coşkuyla kutladı. Yeşilyurt AVM'de düzenlenen etkinliği çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik boyunca yapılan halk oyunları, bale ve trio gösterisi ile piyano eşliğinde okul korosunun günün anlam ve önemine dair sunduğu eserler ayakta alkışlandı. Ayrıca AVM içerisindeki oyun alanı da Uğur Okulları tarafından çocuklar için hazırlanırken, minik yürekler gün boyunca gönüllerince eğlendi. 

ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER
Samsun Uğur Okulları Kurucusu Ender Gür, "30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığımız bu anlamlı günde okul olarak güzel bir etkinliğe imza attık. Bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 30 Ağustos zaferini kazanan ve bu kutsal yolda hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Onlara şükran borçluyuz" dedi. Öte yandan hafta sonuna kadar Uğur Okulları'nın Yeşilyurt AVM'de çocuklara yönelik bir çok ücretsiz eğitim ve değerlendirme programı gerçekleştireceği, herkesin davetli olduğu duyuruldu.

Uğur Okulları 30 Ağustos Zafer Bayramı