TSYD Samsun Şubesi'nden Örnek Çalışmalar

TAKİP ET

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Samsun Şubesi, basın mensuplarının maç günlerinde çalışma ortamlarını rahatlatmak ve kurumsal bir yapıya kavuşturmak için 19 Mayıs Stadyumu'nda önemli yenilikler yaptı

Stadyumdaki yenilikler hem basın tribününde hem de stat çevresinde gerçekleşti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Samsunspor Kulübü ile yeni sezon başlamadan önce aylardır temas halinde olan TSYD Samsun Şubesi Başkanı Murat Sandıkçı ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensuplarının çalışma ortamlarını iyileştirdi.

Stadyuma giriş alanı güvenli hale getirildi. Protokol çıkışında basın mensupları için röportaj alanı oluşturuldu. Bu alan ayrıca gece maçları için ışıklandırıldı. Teknik direktörlerin maç sonunda karşılaşmayı değerlendirdiği basın toplantı odası yeniden düzenlendi.


SAHA İÇİNE KULÜBELER
Basın tribünündeki eskiyen sandalyeler yenilendi. Basın tribününe dinlenme alanı ve çalışma masaları konuşlandırıldı. Aynı zamanda maçın televizyona verilmesi sağlandı, elektrik ve internet altyapısı yenilendi. Kaçak girişlerin önüne geçmek için basın tribünü giriş ve çıkışları kontrol altına alındı. Foto muhabirleri için ise saha içinde kale arkalarına yağışlı havalarda korunmaları amacıyla 4 adet kulübe yerleştirildi.


MURAT SANDIKÇI'DAN TEŞEKKÜR
Trendyol Süper Lig'de Samsunspor'un yeni sezonun ilk maçı olan Beşiktaş maçına yetişen yenilikler nedeniyle desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Samsunspor Kulübü'ne teşekkür eden TSYD Samsun Şube Başkanı Murat Sandıkçı, yapılan düzenlemelerle basın mensuplarının maçlarda çalışma koşullarını iyileştirmeyi amaçladıklarını, TSYD'nin kurumsal yapısını Samsun'a da taşımak istediklerini söyledi. 

TSYD TSYD Samsun Şubesi