Taylan Antalyalı Samsunspor Kararını Verdi

TAKİP ET

Samsunspor'un anlaşma zemini aradığı Galatasaray'dan Taylan Antalyalı, Kırmızı- Beyazlılarla ilgili kararını verdi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da transfer yasağı olması kadrodaki eksiklerin giderilememesi konusunda hem yönetim hem de teknik ekibin elini bağlıyor. 

Bununla birlikte geçen sezon Galatasaray'dan kiralanan Taylan Antalyalı'nın statü gereği bu sezon da alınabilmesiyle, oyuncuyla görüşmeler başlamıştı. 
ASTRONOMİK RAKAMLAR
Uzun süren görüşmelerde Taylan Antalyalı'nın astronomik rakamlar istediği, Samsunspor yönetiminin de bu rakamlara çıkmak istemediği ifade edildi. Görüşmeler sürerken Taylan Antalyalı'nın makul seviyelere inmeye başladığı öğrenildi. 
ORTAK NOKTA ARANIYOR
Başarılı orta sahanın 800 bin avro'ya kadar indiği ve bu teklifin Samsunspor yönetimine iletildiği öğrenildi. Samsunspor yönetiminin de Taylan için yeni bir teklif hazırladığı ve taraftarın ortak noktada buluşması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. 
BAŞKA TALİPLERİ DE VAR 
Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Taylan Antalyalı ile Bodrumspor ve Çaykur Rizespor'un da ilgilendiği bilinirken, oyuncunun ilk istediği rakamdan indirime gitmesi 'Samsunspor'a dönmek istediği' şeklinde yorumlanıyor.
 

Taylan Antalyalı Samsunspor Galatasaray Süper Lig