Samsunspor Yerini Korudu, Süper Ligi Alev Alev

TAKİP ET

Samsunspor'un 1 puanla kapattığı Süper Lig'de son durum, 23. hafta sonuçları ve 24. hafta programı haberimizde...

Trendyol Süper Lig'de 23. hafta da geride kaldı. Samsunspor'un İstanbulspor'la 1-1 berabere kaldığı haftada rakiplerden kazananlar da oldu, kaybedenler de. Kırmızı- Beyazlılar 14. sırada girdiği haftayı aynı basamakta kapatmayı başardı. 

İSTANBUL TAKIMLARI KAZANDI
Alt sıralara yaklaşan Başakşehir, Konyaspor'u 3-2 mağlup ederken rahat bir nefes aldı. Konyaspor ise aldığı yenilgiyle ateş hattına düştü. Fatih Karagümrük de ligin iddialı ekiplerinden Çaykur Rizespor'u 4-0'la geçip, ateş hattının üzerine çıktı. 

HATAY VE SİVAS NEFES ALDI
Hatayspor Adana'da adeta altın buldu. Haftalardır kazanamayan Hatayspor rakibini 1-0 yenerek ateş hattının dışına çıktı. Haftaya 26 puanda giren Sivasspor da evinde Beşiktaş'ı 1-0 mağlup edip, rahatladı. Alanyaspor ile Pendikspor ve Kayserispor ile Antalyaspor 1-1'lik skorla yenişemedi. 

HAFTAYI PUANSIZ KAPATTILAR
Haftayı Galatasaray'a 2-1 yenilen Gaziantep FK, Başakşehir'e 3-2 yenilen Konyaspor, Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Ankaragücü puansız kapattı. 

24. HAFTADA ZORLU MAÇLAR
Ligin 24. haftasında ise özellikle Hatayspor- Karagümrük ve Gaziantep- Pendik maçları alt sıradaki tüm takımları yakından ilgilendiriyor. Samsunspor ise 24. haftada cuma günü saat 20.00'da başlayacak maçcta Galatasaray'ı ağırlayacak. 

Samsunspor Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Trabzonspor Kasımpaşa Karagümrük Başakşehir İstanbulspor Kayserispor Konyaspor Ankaragücü Alanyaspor Antalyaspor Pendikspor Gaziantep FK Sivasspor Adana Demirspor Çaykur Rizespor Hatayspor