Samsunspor Yeni Forma Tasarlıyor. İşte Nedeni

TAKİP ET

Hafta sonu oynanan Gaziantep FK- Samsunspor maçında ev sahibi takımın kırmızı siyah forma giymek istemesi, Samsunspor'un da düz beyaz formasının olmaması küçük çaplı krize neden olurken, kulüp yeni forma için kolları sıvadı

Trendyol Süper Ligi'nin 2. haftasında Samsunspor, Gaziantep FK'ya konuk olurken, sahadan 1-0 galip ayrılmıştı. Maç önceki küçük çaplı bir forma krizi yaşandığı ortaya çıktı. 
MAÇ ÖNCESİ FORMA KRİZİ
Ev sahibi Gaziantep FK maça kırmızı siyah formayla çıkmak isteyince, hakemler Samsunspor'dan beyaz forma setini istedi. Ancak Samsunspor'un düz beyaz formasının olmaması, diğer forma setlerinin de Gaziantep'le karışabileceği gerekçesiyle, Gaziantep maça kırmızı beyaz, Samsunspor ise siyah formayla çıktı. 
CARUS VE YILDIRIM ÇALIŞIYOR
Yeni sezon öncesi federasyona beyaz ağırlıklı parçalı, kırmızı siyah ağırlıklı parçalı ve siyah forma beyan eden Samsunspor'da düz beyaz forma için kollar sıvandı. Samsunspor'un forma tedarikçisi ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi Fazlıhan Carus'un, Yıldırım Holding Kurumsal Pazarlama Grup Başkanı Zeycan Yıldırım'la birlikte beyaz forma konusunda çalıştığı belirtildi. 
TASARIMI BİTMEK ÜZERE 
Kısa zaman içerisinde tasarımı bitecek olan formanın kamuoyuyla paylaşılıp, Türkiye Futbol Federasyonu'na da bildirileceği belirtildi. Formanın fiyat bilgileri ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Her sezon için kulüplerin Türkiye Futbol Federasyonu'na birbirinden bağımsız 4 forma seti göndermesi gerekirken, Samsunspor'un Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinde 3 set forması bulunuyor.