Samsunspor Taraftarından Bitigen Tepkisi

TAKİP ET

Samsunsporlu taraftarlar Trabzonspor maçına geçmişteki maçlarda büyük hatalar yapan Abdülkadir Bitigen'in atanmasına tepki gösteriyor

Trendyol Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak Samsunspor- Trabzonspor maçına Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Abdülkadir Bitigen'in atanması sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu. 
BİTİGEN'LE 2'DE 0
Bu sezon Samsunspor'un 1-0 kaybettiği Çaykur Rizespor ve 2-1 kaybettiği Beşiktaş maçlarını da yöneten Bitigen'in VAR olarak görev yaptığı maçta ise Samsunspor, Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. 
TARTIŞMALI MAÇLAR
Trabzonspor'un ise sahasında Galatasaray'a 5-1 kaybettiği maçı yörneten Bitigen'in daha önceki Samsunspor maçlarındaki hatalı kararları sosyal medyada taraftarlar tarafından paylaşılıyor. 
KÜME DÜŞÜLEN SEZON
Özellikle Samsunspor'un TFF 1. Lig'den TFF 2. Ligi'ne düştüğü 2017-2018 sezonundaki Boluspor maçınad net iki penaltıyı vermeyen Aldülkadir Bitigen, Kırmızı- Beyazlıların küme düşmesinde rol oynamıştı. Bu zamana kadar Samsunspor'un 11 maçını yöneten Bitigen yönetiminde Kırmızı- Beyazlılar 6 mağlubiyet, 3 beraberlik ve 2 galibiyetle ortalama 0,82 puan toplayabildi. Bitigen yönetiminde Trabzonspor ise 15 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi ile ortalama 2,47 puan topladı. 

Samsunspor Trabzonspor Abdülkadir Bitigen