Samsunspor'da Transfer Yasağı Kalkabilir. Bir Umut Daha Var...

TAKİP ET

Transfer tahtası kapalı olan Samsunspor'da bir umut daha yeşerdi. Futbol Direktörü Fuat Çapa, Başkan Yüksel Yıldırım'ın çalışmalarını sürdürdüğünü ve yasağı kaldırmak için mesai harcadığını belirtti

Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, FIFA tarafından verilen 2 dönemlik transfer yasağının ertelenmesi veya kaldırılması yönündeki çalışmaları Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın bizzat yürüttüğünü söyledi.
TRANSFER TAHTASI KAPALI
Başkan Yıldırım’ın konuyla ilgili gereken çabayı ve gayreti verdiğini ifade eden Çapa, “Halen daha prosedürün devam ettiğini söyleyebiliriz. İlerleyen günlerin ne göstereceğini bilmiyoruz. Ama sizin de bildiğiniz gibi transferimiz bugün itibariyle kapalı” diye konuştu. 
GEREKLİ MÜCADELE VERİLİYOR
Şu an için yeni bir oyuncu alma şanslarının bulunmadığını vurgulayan Fuat Çapa, “Ama bu demek değil ki ilerideki günlerde alamayız. Başkanımız bunun mücadelesini halen daha vermekte, avukatlarla görüşerek, direkt yetkililerle görüşerek sürdürüyor. Eğer öyle bir olanak olacak olursa tabii ki bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” diye konuştu.

Samsunspor transfer yasağı FIFA Yüksel Yıldırım Fuat Çapa