Samsunspor'da Thomas Reis'in İstediği Transferler

TAKİP ET

Samsunspor'la resmi sözleşmeyi imzalaması an meselesi olan Alman teknik adam Thomas Reis, transfer istediği bölgelerle ilgili raporunu yönetime sundu. Yeni sezonda sil baştan bir Samsunspor olacak

Trendyol Süper Ligi ekiplerinden Samsunspor'da Teknik Direktör Markus Gisdol'den boşalan koltuğu yine bir Alman Thomas Reis geçiyor. Reis, yeni sezonla ilgili çalışmasını tamamlarken, transfer istediği bölgeleri de yönetime aktardı. 


SAVUNMA İSTEKLERİ
Stoper mevkiinde Satka'nın sakatlığı, Alim'le yolların ayrılması ve Yunus Emre'nin de gitmek istemesiyle bu bölgeye iki direkt stoper aranıyor. Ayrıca deneyimli teknik adam sol ve bağ beke de takviye istedi. 
ORTA SAHAYA TAKVİYE
Orta sahada Taylan'ın durumunun belirsizliği, Tait'in gitmek istemesiyle doğacak açığa da 8 numara takviyesi yapılacak. Ayrıca daha efektif bir 6 numara da transfer listesindeki yerini alacak. 
BİTİRİCİ FORVET ISRARI
Alman teknik adam Thomas Reis'in bitirici bir forvet konusunda ısrarcı olduğu ayrıca her iki kanada da alternatifli takviye istediği de konuşuluyor. Olivier Ntcham'la da yolların ayrılabileceği belirtilirken, bu durum gerçekleşirse transfer sayısı otomatik olarak artmış olacak. 


SİL BAŞTAN BİR TAKIM
Yeni sezonda sil baştan bir Samsunspor sahaya sürmek isteyen yönetim de Thomas Reis'in istekleri ve izleme komitesinin üzerinde durduğu oyuncular üzerinden çalışmalarını sürdürüyor. Transfer tahtasının resmi olarak açılmasıyla Samsunspor'da hareketli günler başlayacak.

Samsunspor Thomas Reis Samsunspor transfer Trendyol Süper Lig