Samsunspor'da Thomas Reis'in Ekibine Takviye Geliyor... Başkan Yüksel Yıldırım Açıkladı

TAKİP ET

Samsunspor'da yönetim ve teknik ekip ilk 2 haftayı suskun geçen forvet oyuncuları Marius Mouandilmadji, Landry Dimata ve Ercan Kara için çözüm arıyor. Başkan Yüksel  Yıldırım, bu konuda çalışma yaptıklarını söyledi

Trendyol Süper Ligi ekiplerinden Samsunspor'da, oynanan Beşiktaş ve Gaziantep FK maçlarında forvet oyuncuları suskunluklarını bozamamıştı. Bu durum yönetim ve teknik ekibi harekete geçirdi. 
ÖZEL ÇALIŞMA PROGRAMI
Forvet oyuncuları Marius Mouandilmadji, Landry Dimata ve Ercan Kara'nın performansını artırmak için çözüm arayan Kırmızı- Beyazlılar, oyunculara özel bir çalışma programı hazırladı. Oyuncuların hem fizik hem mental olarak zinde kalması için ekstra antrenmanlar düzenleyen teknik heyet, oyuncunun gol yollarındaki şanssızlığını kırmasını hedefliyor. Bu ekstra çalışmalarla hem hücum zenginliğinin artması hem de ceza sahasında daha etkili bir takım olunması amaçlanıyor. 
GEREKİRSE HOCA GETİRECEĞİZ
Başkan Yüksel Yıldırım da konuyla ilgili, "Golcülerimizin yakaladıkları fırsatları gole çeviren etkili bir forvet olması için gerekiyorsa yurt dışından forvet hocası getirelim dedik. Sırf forvetlere özel çalışmalar yaptırsın. Sonra topu oyuna hızlı sokmak için bununla ilgili çalışmaları artıralım dedik. Gerekiyorsa ek bir hoca bulalım dedik. Bunlar Avrupa'daki büyük takımların her gün yaptığı işler. Biz de büyük takım olmak istiyorsak bu yoldan adım adım kendimizi yetiştirerek geçmemiz lazım. Bunları konuşuyoruz. Yani olumlu şeyleri her hafta daha fazla göreceksiniz" diye konuştu. 

Samsunspor Süper Lig Yüksel Yıldırım