Samsunspor'da Kadro 28'e Düşecek. Kimler Gidecek?

TAKİP ET

Samsunspor'da mevcut A Takım, kiralıktan dönenler ve altyapıdan gençlerle birlikte kadro şu anda 50'e yakın. Alman teknik adam Thomas Reis, ilk kampa 32 kişi ile gidecek ve ardından ana kadro 28'e düşecek

Trendyol Süper Ligi ekiplerinden Samsunspor, yeni sezon çalışmalarına başladı. Antrenmanlar şu anda mevcut A Takım, kiralıktan dönenler ve altyapıdan gençlerle birlikte 50 futbolcuyla sürüyor. 
REIS TALİMATI VERDİ
Kırmızı- Beyazlıların Alman Teknik Direktörü Thomas Reis, bu sayının ilk etapta kampa giderken 32'ye sezon içerisinde de 28 kişiye düşürülmesini istedi. Reis ekibi ve futbol direktörlüğüyle birlikte bu konuda çalışıyor. 
KİRALIKLAR DÖNDÜ
Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, "Geçen sezon kiraya vermiş olduğumuz oyuncular vardı. Onlar da geri döndü. Çok kalabalık bir grupla çalışıyoruz. Bu grubun içerisinden seçeceklerimiz ve belirleyeceklerimiz olacak. Şu anda sezon içerisinde çalışılmayacak sayıda fazla kişiyle çalışıyoruz. Hocamızla da görüştüğümüzde sayının ilk etapta kampa giderken 32'ye düşmesi, sezon içerisinde de 28 kişilik bir kadroyla çalışmak istediğini bize belirtti. Biz de o doğrultuda elimizdeki mevcut kadro içerisindeki isimleri belirleyerek, hocamızın istemiş olduğu sayıya indirerek sezona hazırlanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
 

Trendyol Süper Lig Thomas Reis Samsunspor