Samsunspor'da İmparator Celil Sağır Markus Gisdol ve Thomas Reis'i Karşılaştırdı

TAKİP ET

Samsunspor'un İmparator lakaplı efsane oyuncularından Celil Sağır, Halk Gazetesi'ne verdiği röportajda Markus Gisdol dönemi ve yeni teknik direktör Thomas Reis'in durumunu karşılaştırdı

Samsun Hedef Halk Gazetesi Spor Müdürü Davut Aktaş, Samsunspor'un İmparator lakaplı efsane futbolcularından Celil Sağır'la çok özel bir röportaj gerçekleştirdi.

'ALMAN'LARI KARŞILAŞTIRDI

Röportajda birçok konuya değinen Celil Sağır, Samsunspor'u ligde tutmayı başaran Alman teknik adam Markus Gisdol ile yerine gelen yine Alman Thomas Reis'i karşılaştırdı.

İŞTE CELİL SAĞIR'IN SÖZLERİ

Celil Sağır, röportajında şu ifadelere yer verdi: "Markus Gisdol’ün Samsunspor'dan önce çok önemli bir kariyeri yoktu. Daha ziyade küme düşebilecek takımları ligde tuttu. Çok fazla bir ekstrası yoktu. Ama Samsunspor’da ilk etapta kendisine önemli bir prim sağladı, ikinci etapta da Samsunspor’u ligde tutarak takıma katkı sağladı. Bunda taraftarları pas geçmeyelim. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar Türkiye genelinde ilk 4 içinde yer alıyor. İnanılmaz bir itici güç oldular. Bu da bence daha fazla yerli oyunculara yaradı. Yeni gelen Thomas Reis de illa ki Alman disiplinini futbolculara yansıtacaktır. Bu ne kadar etkili olacak zaman gösterecek."

RÖPORTAJIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

Samsunspor Celil Sağır Thomas Reis Markus Gisdol