Samsunspor'da Gönderilenlerin Kapısı Çalınacak Mı?

TAKİP ET

Samsunspor'un FIFA'dan 2 dönem transfer yasağı cezası onaylanırken, gözler sözleşmesi biten ve yeniden anlaşma sağlanmayan Szumski, Fofana, Alim, Osman ve Muhammed'e döndü

Samsunspor'a verilen ve daha önce ertelenen 2 dönemlik transfer yasağı cezası onaylandı. FIFA'nın resmi internet sitesinde Samsunspor'da yasağı olan kulüpler arasında yerini aldı. 
SÖZLEŞME İMZALANMAMIŞTI
Kırmızı- Beyazlılar bu zamana kadarki hazırlıklarını cezanın kalkması üzerine yaparken, sözleşmeleri biten Jakup Szumski, Morkye Fofana, Alim Öztürk, Osman Çelik ve Muhammed Gümüşkaya ile anlaşma sağlanmamıştı.
MASAYA OTURULMAYACAK
Kırmızı- Beyazlıların cezasının onaylanmasıyla bu isimlerle yeniden görüşülüp görüşülmeyeceği merak konusu oldu. Samsunspor yönetimine yakın çevrelerden alınan bilgilere göre bu oyunculara yeni sözleşme teklif edilmeyecek. Oyuncuların da diğer kulüplerle görüştüğü ve imza aşamasında olduğu belirtildi. 
ZEKİ VE TAYLAN KONUSU
Öte yandan kiralık sözleşmesi biten Taylan Antalyalı ve Zeki Yavru ile de görüşmeler sürüyordu. Bu isimlerden Zeki Yavru ile anlaşmaya yakın olan Samsunspor, Taylan Antalyalı için de tüm şartları zorlayacak.
 

Samsunspor FIFA Transfer Yasağı