Samsun Pidecisi Nuri Usta Star TV'ye Konuk Oldu

TAKİP ET

Samsun'un Dünyaca ünlü lezzeti Samsun Pidesi, Star TV'de tanıtıldı. Samsun Pidecisi Nuri Usta Star TV'de Vahe İle Tatildeki Mutluluk programına konuk oldu

Star TV'de yayınlanan ve Vahe Kılıçarslan'ın hazırlayıp sunduğu Vahe İle Tatildeki Mutluluk programının durağı Muğla'nın tatil beldesi Bodrum'du. 

Bodrum'da faaliyet gösteren Samsunspor Yönetim Kurulu üyesi Nuri Demirarslan'ın sahibi olduğu Samsun Pidecisi Nuri Usta da programda yer alarak hem Samsun pidesini tanıttı hem de Samsunspor'un hedeflerini anlattı. 


DÜNYACA ÜNLÜ LEZZET
Programda Samsun'un Dünyaca Ünlü lezzeti Samsun Pidesi'nin çeşitleri yapılırken, adeta bir lezzet şöleni sunuldu. Kapalı pide, açık kuşbaşılı, açık ıspanaklı, açık peynirli, açık sucuklu yumurtalı ve açık yumurtalı pideler deneyimli ustalar tarafından yapılırken, özel sunumlarıyla servis edildi. 


KILIÇARSLAN DAVET ETTİ
Program yapımcısı Vahe Kılıçarslan, "Samsun pidesinin lezzetini bilmeyen yoktur. Dünyaca ünlü bir lezzet. Samsun Pidecisi Nuri Usta da pidenin her çeşidini özel sunumlarıyla hazırlıyor. Herkesi Bodrum Akyarlar'daki bu mekana bekliyoruz" dedi. 
37 YILDIR HİZMET VERİYORUZ
Samsun Pidecisi Nuri Usta işletmecisi ve aynı zamanda Samsunspor yönetim kurulu üyesi olan Nuri Demirarslan ise, "Pidemizin şanı bilinir. Biz de 37 yıldır Samsun'da olduğu gibi Bodrum'da da hizmet veriyoruz" diye konuştu. 


SAMSUNSPOR'DA HEDEFLER BÜYÜK
Samsunspor'a da yer verilen programda, Nuri Demirarslan, "Yıllar sonra çıktığımız Süper Lig'de ilk sezonu gayet iyi geçirdik. Ligde kalmayı başardık. Şimdi yeni bir yapılanma var. Takımımızın hedefleri büyük. İnşallah bu hedeflere sırasıyla ulaşacağız" dedi. Demirarslan ayrıca Süper Lig'e yükselen Samsunspor'un eski futbolcu ve teknik direktörlerinden İsmet Taşdemir'in çalıştırdığı Bodrumspor'u da tebrik etti.

Samsun Pidesi Bodrum Samsun Pidecisi Nuri Usta Bodrumda Ne Yenir Bodrumda Samsun Pidesi