Medical Point Hastanesi'nden Beklenmeyen Hamle! 

TAKİP ET

Medical Point hastanesi günümüzde yaptığı başarılı çalışmalar ile ön plana çıkan bir hastane haline geldi. Marka imajını, özellikle spor kulüplerini desteklemek adına kullanmaya özen gösteren bu hastane, 2024 ve 2025 sezonu boyunca Türkiye voleybol birinci ligi'nde mücadelesine devam eden Merinos Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı'nı destekleyecek

Medical Point hastanesi günümüzde yaptığı başarılı çalışmalar ile ön plana çıkan bir hastane haline geldi. Marka imajını, özellikle spor kulüplerini desteklemek adına kullanmaya özen gösteren bu hastane, 2024 ve 2025 sezonu boyunca Türkiye voleybol birinci ligi'nde mücadelesine devam eden Merinos Gençlik ve Spor Kulübü A Takımı’nı destekleyecek! 
Merinos Kadın Voleybol Takımının Sağlık Sponsoru Belli Oldu 
Merinos Kadın Voleybol Takımı'nın 2024 ve 2025 sezonları boyunca sağlık sponsoru belli oldu. Yapılan anlaşmalar ile son karar verilmesinin ardından kamuoyuna duyuru yapıldı. Bir sezon boyunca merinos kadın voleybol takımının sağlık sponsorluğu Medical Point Hastanesi tarafından üstlenildi. Türkiye voleybol birinci ligi için son derece önemli olan merinos gençlik ve Spor Kulübü a takımı, yeni dönemde sağlık sponsoru olarak Medical Point Hastanesiyle iletişimde kalacak. Sağlık sponsorluğu için yapılan anlaşmanın ardından kamuoyuna duyuru yapıldı ve fotoğraf çekimi gerçekleşti. Misliwin üyeliği alarak siz de canlı bahis oynayabilirsiniz.

Hastanenin Genel Müdürü olan Haluk Gültekin ve aynı zamanda kulübün başkanı olarak bilinen Ali Atalar, anlaşmayı imzaladıktan sonra medyaya birlikteliklerini duyurdular. Hem merinos kadın voleybol takımı için hem de Medical Point Hastanesi için son derece önemli olan bu hamle gelecek sezonda takımın daha sağlıklı ve daha iyi koşullarda yarışmasına yardımcı olacak.
Merinos Kadın Voleybol Takımı Kimdir?
Baş antrenör olarak İbrahim Çadir’in, yardımcı antrenör olarak Refik Kayıkçı’nın, istatistikçi olarak Halil İhsan Baysu’nun ve kondisyoner olarak Burak Gökgöz’ün yer aldığı Merinos Kadın Voleybol Takımındaki oyuncular son derece önemli isimlerden oluşuyor. Libero, orta oyuncusu, smaçör, pasör çaprazı ve pasör için belirlenmiş olan isimler ile 2024 – 2025 sezonunun heyecanlı geçeceği düşünülüyor. Misliwin hesabınızı hemen oluşturarak canlı bahse başlayın.
Yeni sezon için en çok umut vadeden oyuncular arasında Elif Beyza Gölcü yer alıyor. Deniz Devrim Düzen (pasör), Büşra Mutlu (pasör çaprazı), Sude Naz Uzun (orta oyuncu), Ellen Braga (smaçör) ve Kardelen Gram’ın elde ettiği sayılar da son derece önemli. Kadroda birbirinden önemli ve güçlü isimlerin olması Merinos Kadın Voleybol Takımı'nın yeni sezonda birçok başarı elde edeceğinin habercisi niteliğinde. 
 

Medical Point Merinos Gençlik Misliwin