Karneni Getir Samsunspor Kitabını Götür 

TAKİP ET

Samsun'daki öğrencilere karne hediyesi olarak, iş insanı Yüksel Tok'un katkılarıyla hazırlanan Samsunspor Tarihinden 55 Portre isimli kitap ücretsiz dağıtılacak

Samsun'da yaşayan öğrenciler için Eflatun Kitaplar tarafından bir karne hediyesi kampanyası düzenleniyor. Buna göre ilköğretim ve ortaöğretimde bu sene aldıkları karnelerini getiren öğrenciler 'Karneni Getir Samsunspor Kitabını Götür' sloganıyla kitabevinde bulunan Samsunspor Tarihinden 55 Portre adlı kitabı karne hediyesi olarak ücretsiz bir şekilde alabilecekler.


SAMSUNSPOR SEVDASI YAYILACAK
Kitabın yayınlanmasında büyük emeği olan iş insanı Yüksel  Tok, "Buradaki esas hedefimiz çocuklarımızın sevdamız olan Samsunspor'u daha iyi tanıması ve 'Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur' sloganıyla çocuklarımızın sevdalarının artmasıdır. Kampanyada çocuklarımızın karne notlarının hiçbir önemi yoktur" dedi. 
SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Tok, "Benim de desteğimle 19 Mayıs tarihinde piyasaya çıkan kitabın satışı da devam ediyor. Kitabı çıkarırken, sosyal sorumluluk projesi olarak büyük bölümünü bu tarz organizasyonlarla ücretsiz dağıtacağız.  Satılan kısmı da yine Samsunspor taraftarı için harcanacak. Yaz boyu tüm çocuklarımızı kitaplarını almaya bekliyoruz. Ancak belli bir sayıda olduğu için erken gelen kitabını daha çabuk alacaktır" diye konuştu.

Samsunspor Yüksel Tok