Kadıköyspor'un yıldızları Samsunspor'un da radarındaydı ama...

TAKİP ET

Başarıları ve yetiştiriciliğiyle Samsun amatörünün yüzakı Kadıköyspor'un 3 oyuncusu Hatayspor'a transfer olmuştu. Oyuncuların neden Samsunspor'a transfer olamadığı ise ortaya çıktı...

Samsun amatörünün önemli kulüplerinden Kadıköyspor, altyapı organizasyonu ve yetiştirdiği oyuncularla adından sıkça söz ettiriyor. Geçen sezon Türkiye şampiyonalarında önemli işlere imza atan Kırmızı- Beyazlılardan 3 isim Süper Lig ekibi Hatayspor'a transfer olmuştu. 

16 yaşındaki Özkan Sağıroğlu, Alperen Alaca ve Kürşat Olgun, Türkiye Şampiyonalarındaki performanslarının ardından kuzeyden güneye giderken, bu transferler büyük ses getirdi. Kadıköysporlu oyuncuların Samsunspor'a değil de başka takımlara transfer olması ise sosyal medyada çok konuşuldu. 


Kadıköyspor'un 16 yaşındaki yıldızları Özkan Sağıroğlu, Alperen Alaca ve Kürşat Olgun, Hatayspor'a transfer oldu...

TRANSFER YASAĞI SORUNU
Hatayspor'a transfer olan Özkan Sağıroğlu, Alperen Alaca ve Kürşat Olgun'u Samsunspor'un da yakından takip ettiği ve bu isimlerin Kırmızı- Beyazlıların listesinde olduğu belirtildi. Ancak Samsunspor'un transfer yasağı altyapıyı da etkilediği için bu oyuncuların alınma imkanı ortadan kalktı. 
ÖNCELİK HER ZAMAN SAMSUNSPOR 
Türkiye'nin çeşitli kulüplerine olduğu gibi Samsunspor'a da geçmişte birçok oyuncu veren Kadıköyspor'un önceliğinin her zaman Samsunspor olduğu bilinirken, kulüpten başka isimlere de teklifler geldiği belirtildi. 

Samsunspor Kadıköyspor Hatayspor